• HAPPY HALLOWEEN....
  • Nu al onze Pure Royal Parfums voor Hem & Haar- 50ml: € 21,20!
Home » Kortingsklanten

Shop met korting!

 

Je kunt je bij ons inschrijven als 'kortingsklant'. Dat houdt in dat je al je favoriete producten kunt bestellen met een mooie inkoop korting tot wel 30%. Via je eigen account kun je bestellen wat je maar wilt. Dus dat is toch handig!

Wil je meer bereiken? dat kan ook! Je kunt er ook voor kiezen om je eigen klantenkring op te bouwen als je dat wilt, en van daar uit je eigen organisatie. Hoe je dat doet is geheel aan jou; sta jij graag op een braderie? of doe je liever aan Homeparty's? De mogelijkheden bij FM zijn eindeloos! Jij beslist wat je wilt doen, waar en wanneer., dus als jij je inschrijft als 'Lid' van de FM Group ben je in eerste plaats "kortingsklant" en kun je altijd nog beslissen of je FM gaat promoten.

Om bij de FM Group in te schrijven moet je 18 jaar zijn, dit is echt de minimumleeftijd om als kortingsklant of verkoper/distributeur te kunnen starten. Verder zijn er geen verplichtingen voor een minimale maandelijkse afname van producten, of andere verborgen kosten. En... oh ja, lid worden van de FM Group is he-le-maal gratis! dus geen abonnement of wat dan ook.

Wil jij kortingsklant worden en je favoriete parfum met korting kopen, en wie weet later een succesvol distributeur worden? Schrijf je dan in via onderstaande button en we nemen z.s.m contact met je op. Succes!