• BLACK FRIDAY DEALS - 30-40-50% KORING! >>> BEKIJK OOK ONZE BLACK FRIDAY BROCHURE! 😍
  • LET OP: AANGEPASTE LEVERTIJD - BESTEL OP TIJD!
  • WE HEBBEN NOG ENKELE ADVENT GEUR KALENDERS VOOR HEREN - OP = OP!

Over

Beste bezoeker, - klant,

Als liefhebber van Parfums had ik zelf altijd maar een paar favorieten. En zoals velen van jullie waarschijnlijk kunnen beamen, zijn juist de bekendste geuren het duurst. Niet helemaal toevallig maakte ik op een dag kennis met een parfum van FM (Federico Mahora) en, .. de geur verraste mij niet alleen, ook de prijs. Na onderzoek bleek dat FM parfums gemaakt worden van precies dezelfde geurconcentraten/grondstoffen als parfums van de bekende dure merken, en heeft FM ook bekende geuren. De geurconcentraten worden door FM ook bij dezelfde firma (DROM) in Duitsland ingekocht. Als ik eerlijk ben, wil ik én een goede Parfum, én een lage prijs! Waarom veel te veel betalen voor een mooi ontwerp fles en dito naam, en de dure reclamecampagnes met acteurs, om de Parfum aan te prijzen? Als jij Paracetamol of vitamine C koopt, koop je dan een duur merk omdat je 'denkt' dat het beter is, of een huismerk wat precies dezelfde bestanddelen bevat? Wees eerlijk. Lees voor meer informatie "Feiten & fabels over Parfum"

FM verkoopt zijn Parfums wel in mooie flesjes van eigen ontwerp, maar dragen een nummer i.p.v een naam. Dit was voor mij de aanleiding om mij verder te verdiepen in de Parfums en andere producten. Ik kan zeggen dat ik graag de geuren van FM draag. Mijn favorieten zijn: nr: 32 - 33 - en 162, en zo heeft FM honderden geuren die bij velen favoriet zijn voor de bekende geur & de lage prijs. Dit is de reden dat ik Parfums4u.com ben gestart. Om iedereen kennis te laten maken met de Parfums & producten van Federico Mahora, zodat iedereen eens een heerlijke parfum aan kan schaffen voor een hele mooie prijs.

FM WORLD is een bedrijf dat actief is in relatiemarketing., zoals mond op mond reclame. De missie van FM WORLD is om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs, en direct bij de klant te leveren – en zo de traditionele verkoopkanalen zoal dure reclamecampagnes/ billboard reclames/ Tv reclames etc. te omzeilen.

FM WORLD Polen werd in 2004 opgericht in Wroclaw, Polen, door Artur Trawinski. Door de enorm snelle ontwikkeling in o.a het buitenland, ontstond slechts drie jaar later een nieuw bedrijf: FM WORLD. Vandaag de dag zijn de producten van FM WORLD gekend én geliefd op zes continenten. Meer dan 600 000 Business Partners zoals ik, werken samen met FM WORLD en dat aantal groeit nog elke dag.

Echte top producten zijn de Federico Mahora parfums en eau de parfums, producten van hoogstaande kwaliteit, gemaakt in samenwerking met Perfand en Drom Fragrances. Het merk ‘FM heeft natuurlijk ook andere verzorgende producten zoals body lotions, douchegels, aftershaves, crèmes, scheerschuim, haarparfum en andere geparfumeerde cosmetica. FM heeft ook collecties met volop keuze voor de liefhebber van luxe producten, zoals de Luxury en de Utique collectie.

De make-up van FM staat garant voor de hoogste kwaliteit make-up producten, rijk aan minerale ingrediënten, extracten en plantaardige oliën, die de huid voorzien van een natuurlijke look en een uitstekende bescherming. Een grote keuze uit trendy kleuren laat je toe om een mooie dag- of avondmake-up aan te brengen. De make-up lijn van FM is natuurlijk ook geschikt voor verschillende huidtypes, en zijn absoluut DierProefVrij!

Last but not least: Je vindt alle FM Parfums & Producten in onze FM Webshop. Je koopt dus originele FM artikelen, en deze artikelen worden dan ook door FM geleverd.

Veel Shopplezier!